Novi spot Hladnog piva: Kirbaj i kotlovina

0
Zagrebačko Hladno pivo, pred nastupe 22. juna u Tomaševcu, 29. juna u prostoru Banovine u Nišu i 30. juna na Ex Yu Rock Festu u Starčevu, objavilo je danas novi spot Kirbaj i kotlovina, peti sa aktuelnog CD albuma Svijet glamura.
Hladno pivo
Hladno pivo

- Hladno Pivo dolazi i u Vaš grad, a do tada uživajte u Kirbaju i kotlovini! - saopštilo je Hladno pivo.

Spot Kirbaj i kotlovina je snimljen jesenas na velikom koncertu Hladnog piva u Zagrebačkoj areni, a režija je poverena Igoru Vignjeviću. Spot je najava nastavka proletno/letne turneje Kirbaj i kotlovina na kojoj Hladno pivo planira posetiti sve manje i veće gradove u regionu, a i šire.
U Srbiji, bend najpre svira 22. juna na Tomaševačkom letnjem omladinskom festivalu na rukomentnom igralištu u banatskom mestu Tomaševac, gde je ulaz besplatan.


Hladno pivo se posle dve godine vraća u Niš za koncert u dvorištu Banovine. Ulaznica košta 900 dinara, a u prodaji je i povoljnija Ortačka karta - zapravo jedna ulaznica za dve osobe koja košta samo 1.600 dinara!


Prodaja ide preko mreže Eventima, a karte se u Nišu mogu kupiti i u: Vintage shop (Davidova 9 – kod Sinagoge), Music House, (Generala Milojka Lešjanina 12 – kod Simfonijskog), CD Sound (Novi podzemni prolaz), Energy music shop (TPC Kalča - prizemlje).
Frontmena Mileta Kekina i drugove očekuje 30. juna i nastup na Ex Yu Rock festu, gde nastupaju i Zemlja Gruva, Crvena jabuka i Pekinška patka. U pretprodaji ulaznica košta 400 dinara, dok će na dan koncerta koštati 500 dinara. U Pančevu se karte mogu kupiti u Turističkoj organizaciji Pančeva (u parku, preko od Opštine, tj. preko od Kofi šopa), u Starčevu u biblioteci Doma kulture i u MZ Starčevo.

makonda-tracker