Humanitarni koncert benda Maraqya

0
U ponedeljak 18. juna sa početkom u 20 časova u Pozorištu na Terazijama biće održan humanitarni koncert u organizaciji beogradskog benda Maraqya posvećen i pokojnom Ljubiši Stojanoviću Luisu.

Bend Maraqya je beogradski bend koji je osnovao Marko Stojanović Louis sa idejom da se soul muzika komponuje i izvodi na srpskom jeziku i na taj način osveži muzička slika u Srbiji. Popularnost benda među mlađom populacijom potvrđuje i podatak da je njihova pesma Govor tela bila prva na MTV listi čak dva meseca.

Ovaj humanitarni koncert u isto vreme bi bio posvećen preminulom Ljubiši Stojanoviću Luisu (ocu Maje i Marka koji su osnovali ovaj bend) koji je i sam svake godine na sličan način prikupljao novac za decu bez roditeljskog staranja u Negotinu. Koncert u Pozorištu na Terazijama je svojevrstan način da se ta tradicija nastavi.

Ceo prihod sa koncerta, kao i prihod od prodaje diskova sa njihovom muzikom, ići će za stručno obrazovanje dece koja borave u beogradskim svratištima ali i razvijanje i dalje skolovanje talenata.

Cene ulaznica su 800 i 600 din i u rodaji su od 8. juna.

Pored članova ovog benda, na koncertu će nastupiti i poznati umetnici iz soul i hip hop miljea: Gru, Toni Zen (Makedonija), Struka, Lou Benny, Bojana Stamenov, Bane MVP...

 

 

 

makonda-tracker