I Bajaga na Arsenal festu

0
Promotivna turneja na kojoj će Momčilo Bajagić po Srbiji i regionu promovisati svoju knjigu pesama Vodič kroz snove i novi CD album Bajage i Instruktora Daljina, dim i prašina počinje 14. juna u Kragujevcu na Arsenal festu.
Bajaga i Instruktori, foto: Promo
Bajaga i Instruktori, foto: Promo

U okviru pratećeg programa Arsenal festa, Bajaga će uz nekoliko gostiju održati promociju knjige i CD-a u Knjaževsko-srpskom teatru u Kragujevcu u četvrtak 14. juna s početkom od 17 časova, uz slobodan ulaz za sve zainteresovane.

Paket koji sadrži knjigu Vodič kroz snove i novi CD Daljina, dim i prašina prodaju se od 6. juna u Srbiji na kioscima i drugim prodajnim mestima po ceni od  450 dinara.

Prateći program prve večeri Arsenala, posle promocije nove Bajagine knjige i diska, nastavlja se u 18 časova otvaranjem izložbe fotografija Zorice Bajin-Đukanović Jahači magle u Domu omladine Kragujevca.

Na izložbi kojoj će prisustvovati Bajin-Đukanović i Bajaga javnost će moći prvi put da vidi 18 velikih kolor fotografija koje je autorka radila za omot albuma Bajage i Instruktora Jahači magle iz 1986. godine.

makonda-tracker