IQ Music 2012: Merilin Menson i Laibach u Beogradskoj areni predstavljaju nove pesme

0
Ulazi Beogradske arene u subotu, 9. juna za IQ MUSIC festival koji koji po prvi put organizuju Arena Beograd i Beogradska kulturna mreža, uz podršku Jelen Live-a, biće otvoreni od 17.30h.

Pored Mensona, na sceni Beogradske arene po prvi put će nastupiti i kultni slovenački bend Laibach. Članovi benda Laibach publici u Srbiji su poručili da će se na koncertu naći muzika iz filma Iron Sky ali i premijerno, nove pesme sa predstojećeg albuma Reproduction Prohibited koji će uskoro biti objavljen kao i sa albuma Laibach-Revised čiji je početak prodaje zakazan za jesen. Naravno, Laibach će svirati i kako samo kažu istorijski materijal iz njihove prošlosti.

Podsećamo vas da će Merilin Menson i Laibach po prvi put nastupiti u Beogradskoj areni u okviru novog muzičkog festival IQ Music, u subotu, 9. Juna. Na festivalu, koji pokreću Arena Beograd i Beogradska kulturna mreža uz podršku Jelen Live-a, nastupiće se i britanski haus trio Dirty Vegas, pioniri darkvejva u regionu, makedonski Mizar kao i srpski bend upečatljivog stila Block Out. Takođe, priliku da se nađu na bini pored ovakvih imena, imaće i mladi bend DreDDup  koji je svoje prisustvo izborio putem Facebook konkursa.

Planirana set lista Mensonovog nastupa:

   UVOD:

    Suspiria

    (Goblin song)

  1. Hey, Cruel World...
  2. Disposable Teens
  3. The Love Song
  4. No Reflection
  5. mOBSCENE
  6. The Dope Show
  7. (with "Coma Black" intro)
  8. Slo-Mo-Tion
  9. Rock Is Dead
  10. Personal Jesus
  11. (Depeche Mode cover)
  12. Pistol Whipped
  13. Tourniquet
  14. Irresponsible Hate Anthem
  15. Sweet Dreams (Are Made of This)
  16. (Eurythmics cover)

BIS 1:

  1. Antichrist Superstar

BIS 2:

  1. The Beautiful People
makonda-tracker