Boemklatsch Records pripremaju Equalizer šou na Exitu

0
Najamlađa bina Exit festivala, Suba stejdž posvećena je novosadskom kompozitoru svetskog kalibra Mitru Subotiću Subi, a na ovom mestu ove godine će biti predstavljeni izvođači iz različitih zemalja.

U saradnji sa holandskim časopisom DJ Broadcast, u petak na Suba Stejdž dolazi jedna od najzanimljivijih evropskih dens etiketa, Boemklatsch Records, koja će se predstaviti kroz Equalizer šou.

Organizatori Exit-a 2012 u saradnji sa ruskim internet portalom www.lookatme.ru u subotu dovode predstavnike ruskog andergraunda, bendove Trud, Elektra Monsterz, Stoned Boys, Ishome i Mark Schedrin i Leonid Lipelis.

Na Subi će od 12. do 15. jula nastupiti i alternativni sastav iz Mađarske, Volkova Sisters, španska elektronska atrakcija - The Zombie Kids, zatim disk džokej Jade, The Middle Beast, kao i Playground Syndicate, koji dolazi kao rezultat bratimljenja festivala EXIT i Bestival.

Specijalni gost Suba bine ove godine je Kulturni centar Grad. KC Grad postoji već 3 godine i bavi se promocijom alternativne, savremene i andergraund kulture u Beogradu.

makonda-tracker