Konkurs za učešće na festivalu francuske šansone produžen do 8. juna

0
21. juna organizuje se prvi pravi ulični festival francuske šansone. Od 21. maja, na javni konkurs mogu da se prijave svi koji znaju da pevaju i lepo interpretiraju francuski jezik, a imaju do 40 godina.

‏Na raspolaganju je 20 najčuvenijih hitova francuske šansone, prateći bend Tzootzoonga ansambl, koji čine bas, harmonika i gitara – i mikrofon. Konkursna kompozicija je Bila je tako lepa (Elle était si jolie), a svi učesnici na konkursu trebalo bi da spreme još po jednu kompoziciju, sa spiska koji se nalazi na sajtu ukparobrod.rs, po slobodnom izboru. Najbolji na audiciji dobijaju pravo učešća na festivalu, a najbolji među njima vredne nagrade.

Uslovi učešća na konkursu: Neophodno je da imate manje od 40 godina, da otpevate francusku šansonu po Vašem izboru i to snimite kao video fajl u trajanju od 60-90 sekundi. Video okačite na svoj youtube nalog i pošaljite link svog snimka na youtube-u i Vaš CV na adresu info@ukparobrod.rs

Rok za prijavu na konkurs je od 21. maja do 8. juna. Posle 4. juna žiri će pregledati sve snimke, a učesnici koji ispunjavaju sve uslove konkursa biće obavešteni o daljem učešću u konkursu.

 

 

makonda-tracker