Novi album Gossipa - Joyful Noise

0
Gossip - neprestano evoluirajući bend u neprekidnoj borbi protiv konvencija –-osim što ove godine svira na Exitu (12.jul Main Stage), ima i novi album -Joyful Noise a on je od sada u prodaji i kod nas!

Prvi singl, Perfect World se zavrteo i  neobuzdani glas Beth Ditto nas je bez muke preneo u savršeni svet, gde sada natenane možemo preslušati i ostale radosno bučne pesme.

Producent albuma Joyful Noise je Brian Hoggins, poznat po saradnji sa Pet Shop Boys, Kylie Minogue i Girls Aloud.

Mešavina soula, gospela, roka, fanka, diska i panka, to je ukratko opis nove ploče strastvenih pobunjenika koji čine bend Gossip. Pevačica i cenjeni LGBT aktivista, Beth Ditto, gitarista Nathan Howdeshell i bubnjarka Hannah Blilie, osnovali su Gossip, 1999.godine, a album koji ih je proslavio je Standing In A Way Of Control sa istoimenim singlom. Prošli album Music For Men (2006) prodali su u preko milion primeraka, a legendarni NME ih je nazvao najvećim pank rokenrol disko soul bendom na planeti.

Pulsirajuću energiju zaraznih pesama sa Joyful Noise sigurno će  toplo dočekati fanovi širom sveta, a mi naravno, jedva čekamo da na Exitu uživamo u otkačenim kombinacijama ritmova i fantastičnom vokalu Beth Ditto.

Redosled pesama na albumu Joyful Noise

1. Melody Emergency
2. Perfect World
3. Get A Job
4. Move In The Right Direction
5. Casualties of War
6. Into The Wild
7. Get Lost
8. Involved
9. Horns
10. I Won’t Play
11. Love In A Foreign Place

makonda-tracker