Novi spot grupe Noć i dan

0
Nakon višegodišnje diskografske pauze, grupa Noć i dan objavila je singl pod nazivom Šejker, za koji je ova popularna četvorka snimila i spot.
grupa Noć i dan
grupa Noć i dan

Spot za numeru Šejker ekranizovan je pod vedrim nebom, na nekoliko beogradskih lokacija, pod dirigentskom palicom Saše Al Hameda. Muziku i tekst pisao je Rama Demir, aranžman je uradio Zoran Tutunović,  a izvršni producent je Aleksandar Saša Vasović.

- U pitanju je čista pop pesma, na koju tipujemo da će postati pravi letnji hit. Zavodljiva  i energična, za nas je i početak rada na novom albumu.  Planiramo da do kraja godine izdamo još nekoliko singlova, a sledeće godine četvrti studijski album - kaže Mirko Đurić, frontmen grupe.

U novom spotu publici će se predstaviti  i nova pevačica, Marija Đorđević, koja je sigurna da će Šejker dostići uspeh  prethodnih hitova grupe Noć i dan: Godina ide za godinom, Ej da mi je, Jednom nedeljno. Zanimljivo je da je za potrebe spota, Marija učila da vozi motor, dok su muški članovi grupe pohađali časove salse!

- Zamalo da ne snimimo spot, jer je već u tri sata ujutru trebalo da budem kod frizera, kako bismo snimanje počeli tačno pred svitanje. Naš dragi frizer se uspavao, ali se na kraju sve dobro završilo i nekako smo  stigli na vreme. S obzirom na to da je ovaj talas kišnih dana počeo dan posle toga, dobro smo prošli - prepričava Marija utiske sa snimanja.

 

makonda-tracker