uspeh u najavi

Dženan Lončarević prvi put nastupa u zagrebačkoj dvorani Lisinski

0

Muzičar koji uspešnu karijeru gradi već 20 godina, nakon rasprodatih velikih koncertnih dvorana širom regiona, 11. 10. 2024. održaće svoj prvi zagrebački solistički koncert u "muzičkom hramu", Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Dženan Lončarević zakazao je u Lisinskom koncert za 11.10.
Dženan Lončarević zakazao je u Lisinskom koncert za 11.10.foto: Promo

Muzička karijera Dženana Lončarevića traje gotovo 20 godina i gradio ju je korak po korak, prošavši put od sviranja u klubovima do samostalnih koncerata u velikim dvoranama širom regiona.

 

No u zagrebačkoj dvorani Lisinski, koju vrsni muzičari iz cele regije ističu kao prostor u kojem se događaju koncerti koje pamte i zbog ambijenta, i zbog zvuka, i zbog osećaja blizine s vlastitom publikom, Dženan će uz pratnju svog benda, ove godine nastupiti po prvi put.

 

Dženan Lončarević zakazao je u Lisinskom koncert za 11.10.
Dženan Lončarević zakazao je u Lisinskom koncert za 11.10.foto: Promo

Nakon rasprodatih koncerta u "Sava Centru" i dve MTS dvorane u Beogradu, dve rasprodate "Skenderije" u Sarajevu, rasprodatog "Stadiona malih sportova" u Podgorici te velikih koncerata širom regije, prvim solističkim nastupom u Zagrebu za koji sprema posebnu set listu, publici planira priuštiti nezaboravno veče, kada će izvesti svoje brojne hitove s pet do sada objavljenih albuma.

 

'Nikome ni reč', 'Laku noć', 'Odavde do neba', 'Cvete beli' samo su neke od pesama koje će publika pevati uglas s muzičarom kojem je najveća ljubav – gitara, a ističu ga i kao jedan od najlepših muških glasova u regiji.

 

 

 

 

makonda-tracker