After 2AM ludnica: Sub Focus i Skream na Exitu!

0
Već najavljenim izvođačima legendarnog After 2AM programa Exit festivala, Netsky&MC Dynamite, Drumsound & Bassline Smith & MC Dynamite, Borgore i Goldie & SP:MC, pridružuju se ove nedelje i tri sjajna nastupa, Skream & Sgt Pokes, Sub Focus
SubFocus
SubFocus

Publici Exita dobro poznati dabstep mag, Skream, vraća se u velikom stilu na glavnu binu festivala. Nakon nezaboravnog nastupa sa Bengom iz 2008. godine, kao i sjajnog koncerta super-grupe Magnetic Man od prošle godine, Skream se u nedelju, 15. jula vraća na Petrovaradinsku tvrđavu sa SGT Pokes.

Prvog dana festivala na istoj bini očekuje nas d'n'b spektakl otelotvoren u liku, delu i muzici čuvenog Sub Focus, koji dolazi sa MC-jem ID, koji je uveliko standardni deo nastupa izvođača kao što su DJ Friction, Chase and Status i El Hornet.

Njemu će se u četvrtak pridružiti i MistaJam, didžej, radio voditelj i veliki ljubitelj hip hopa.  Mistajam je dobitnik UMA nagrade, kao i voditelj na BBC Radio 1Xtra i BBC Radio 1, dok kroz svoju emisiju promoviše najkvalitetnije nove crne izvođače iz najrazličitijih žanrova, sa namerom da premosti razdor između mejnstrima i specijalizovanih svetova, pa odatle i potiče krilatica emisije, ključ ka andergroundu.

I Happynovisad stejdž je pripremio pojačanje do sad najavljenom lajn-apu, u vidu imena Jimmy Edgar, Addison Groove, Jon Convex, Trevino, Benjamin Damage & Doc Daneeka! 

 

makonda-tracker