Promocija prvog spota benda Mašta Bašta

Promocija prvog spota benda Mašta Bašta održana je 18. maja 2012. godine u restoranu Od usta do usta. Gitarista benda, ujedno i profesionalni kuvar, Vladan Budimirović pripremao je svoje specijalitete uz pomoć ostalih članova Mašte Bašte.
0
1 / 14

Spot za pesmu Dan sniman je u novobeogradskom bloku 70a.  Rađen je po originalnoj ideji dizajnera Milana Damljanovića, izvršni producent je Marko Perić, a režiser i snimatelj Miloš Krasulja. Pored celog benda, u realizaciji su učestvovali i mnogi prijatelji.  Dan  slavi sadašnjost i ističe, koliko je važno biti svestan i prisutan u sadašnjem trenutku, jer baš tu se krije lepota jednostavnog života, koja nam svakodnevno izmiče, dok strepimo za budućnost, koja je, ionako, neizvesna. Soba u spotu nema zidove i tako širi zonu sigurnosti, stavljajući nas u neposredan dodir sa prirodom, okruženjem, komšijama. 

Bend Mašta Bašta čini devetoro ljudi najrazličitijih profila: kuvar, fizioterapeut, elektrotehničar automatike, profesor muzike, lingvista, glumac, violinistkinja, antropološkinja i grafički dizajner. Kroz prethodnih pet godina rada nastupali su širom Srbije, organizovali niz samostalnih i festivalskih nastupa u Beogradu, sarađivali sa brojnim umetnicima iz najrazličitijih oblasti. Podržavaju kreativnost, originalnost, timski duh, aktivnu promenu na bolje, uvek polazeći od sebe samih.

 

makonda-tracker