Parni Valjak spreman za koncert Bez struje u Novom Sadu

0
Pred veliki akustični koncert Bez struje koji će se održati 25.maja u novosadskom Spensu, grupa Parni Valjak završava poslednje pripreme

Ono što razlikuje ovaj koncert od prethodno održanog koncerta u Novom Sadu 2010. je to što će novosađani ovog puta uživati u akustičnim verzijama omiljenih hitova.

- Koncert u Spensu biće jedno intimno veče puno dobre muzike i emocija. Posle samo jedne pesme nestaje i trema i nervoza. Uzbuđeni smo zbog koncerta i drago nam je što će i novosađani konačno moći da uživaju u ovakvoj vrsti našeg koncerta. - izjavio je Aki Rahimovski.

Scenografija će potsećati na intimu dnevne sobe, a Aki, Hus, Brk, Preksi, Bero, Dado i Tina će dati sve od sebe kako bi njihovi gosti mogli potpuno da se prepuste uživanju u legendarnim hitovima Parnog Valjka. Karte za parter su gotovo rasprodate, ostalo je još ulaznica na Zapadnoj tribini po ceni od 2.150 dinara. Osim na blaganji Spensa, karte mogu da se kupe i na svim prodajnim mestima Eventima i preko interneta na www.eventim.rs. Na svakoj kupljenoj ulaznici nalazi se bar kod za besplatno preuzimanje novog albuma Stvarno nestvarno sa web sajta grupe.

makonda-tracker