Staropramen karaoke izazov u Užicu sa Darijom Lukić i Irinom Radović

0
Takmičenje muzičkih talenata pod nazivom Staropramen karaoke izazov gostovalo je u Užicu, gde je pobedu odneo Srđan Murić i tom prilikom obezbedio učešće u finalu nacionalnog takmičenja 20. juna i dobio priliku da osvoji putovanje u Prag i posetu Staropramen m

Domaćin večeri bila je Marija Kilibarda, dok su gosti iznenađenja bile finalistkinja Prvog glasa Srbije Darija Lukić i voditeljka Irina Radović.

U užičkom kafiću Gradska, žiri i publika su jednoglasno izabrali i šestog učesnika nacionalnog finala. Srđan Murić takmičiće se u nacionalnom finalu 20. juna u Beogradu za prvu nagradu: usavršavanje glasa u školi pevanja Aleksandre Radović.

- Za Staropramen karaoke sam čuo preko radija, i putem bilborda u gradu. Od takmičenja sam očekivao da me ljudi primete i prepoznaju moj talenat. Pevanjem se bavim amaterski, povremeno nastupam  u lokalima i diskotekama. U Prag ću putovati sa svojom devojkom. Pripremaću se za veliko finale u Beogradu i pokušaću da izborim glavnu nagradu. Već sam imao priliku da usavršavam glas u školi kod Aleksandre Radović i prezadovoljan sam načinom rada- ističe pobednik takmičenja u Užicu, Srđan Muruć.

- Užičani su opravdali naše poverenje, prošle godine smo se super proveli, ali i ove je bilo fantastično, znali smo da nas čeka vesela atmosfera, divni i raspevani Užičani- objašnjava Marija Kilibarda.

Staropramen karavan do sada je posetio Zrenjanin, Beograd, Smederevo, Čačak, Niš i Užice, a u četvrtak, 17. maja stiže u Novi Sad.

makonda-tracker