Merilin Menson: Novi album u top 10 najprodavanijih

0
Na IQ Music festivalu koji će se održati 9. juna u Beogradskoj areni uz podršku Jelen Live-a, očekuje vas veliki broj iznenađenja. Jedno od njih svakako će biti nastup kontroverznog umetnika Merilina Mensona, koji će prisutnima na IQ Music festivalu predstavit
Merilin Menson, foto: Promo
Merilin Menson, foto: Promo

Pomenuti album, obeležio je povratak Merilina Mensona u velikom stilu na muzičku scenu. Born Villain već je prodat u  preko 39 hiljada primeraka.  Inače, ovo je njegov sedmi album koji se nalazi u top 10 najprodavanijih.

U nedavnom intervjuu datom povodom objave novog albuma, Menson je izjavio da je inspiraciju za Born Villain našao u drami Magbet Vilijama Šekspira i zbirci pesama Cveće zla francuskog pesnika Šarla Bodlera. Iako je naglasio da mu namera nikada nije bila da šokira ljude, Menson priznaje da svojim novim albumom pokušava da isprovocira i zbuni ljude kako bi ih podstakao na razmišljanje. Kontroverzni umetnik Born Villain vidi kao način da pomeri ljude i da ih natera da nešto osećaju.

- Umetnost haosa i zbunjivanja je način da ljude navede na razmišljanje, način da se stvori katalizator za promene. – izjavio je Menson.

 Podsećamo vas da je IQ Music nov muzički festival, koji pokreću Arena Beograd i Beogradska Kulturna Mreža uz podršku Jelen Live na kome će se predstaviti više različitih izvođača, kako iz regiona, tako i sa internacionalne muzičke scene. Pored Mensona, nastupiće Laibach, Dirty Vegas, Mizar i domaći bend Block Out.

IQ MUSIC će pružiti priliku i mladim, neafirmisanim izvođačima da nastupe na bini u Beogradskoj areni. Od 15. maja sve numere koje su pristigle putem konkursa nalaziće se u video galeriji strane facebook.com/iqmusicfestival, a o finalistima će odlučiti broj lajkova koje uspeju da sakupe do 22.maja 2012.

Ulaznice po cenama od 2890 parter i 2990 dinara tribine u prodaji su na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Card servis prodajna mesta, Eventim prodajna mesta, Ušće Shopping centar. Internet prodaja na:www.arenabeograd.comwww.eventim.rswww.tickets.rs

makonda-tracker