IL DIVO na dijamantskom jubileju britanske kraljice

0
Najpoznatijem svetskom klasičnom-pop kvartetu IL DIVO ukazana je čast da nastupi u okviru obeležavanja dijamantskog jubileja britanske kraljice.

Il DIVO će nastupiti pred kraljicom Elizabetom, princom Filipom  i ostalim članovima kraljevske porodice u Vindzoru na događaju koji  se održava od 10. do 13. maja. Najavljeno je 1100 izvođača u 90 minutnom šou programu gde će pored muzičara i plesača iz celog sveta, biti i vojnih i konjičkih tačaka kojima će se obeležiti privrženost monarhije konjičkim veštinama. U povorci će učestvovati preko 550 konja.

Uz IL DIVO u muzičkom program nastupiće Suzan Bojl kao i renomirani američki klasični violinista Dejvid Garet. Program će voditi glumica Helen Miren.

Posle ovog nastupa, momci nastavljaju svoju svetsku turneju povodom promovisanja novog albuma Wicked games u okviru koje će nastupiti i u Beogradskoj areni, 22. septembra. IL DIVO donosi scenu još moćniju od prethodne, a pored uživanja u njihovom pevačkom umeću, publiku će iznenaditi gotovo filmski scenario koji će pratiti svaku numeru.

Ulaznice su u prodaji po cenama od 3900, 4500, 4900, 5000, 5500, 5900, 7900, 9900 na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim prodajna mestima, Ušće Shopping centar, Card service prodajna mesta, kao i na sajtovima www.arenabeograd.com, www.eventim.rs. Preko oficijelnog sajta mogu se naručiti i ekskluzivni VIP paketi. VIP paket uključuje ulaznicu sa najboljim mestom, upoznavanje, fotografisanje, uzimanje autograma i limitirani poklon od članova kvartet.

 

makonda-tracker