POSLUŠAJTE!

NOVO IME NA NAŠOJ SCENI – Goran Miljković Dži svoju ljubav prema muzici sa publikom deli kroz PRVI SINGL

0

Goran Miljković Dži je novo ime na našoj sceni i odlučio je da pokloni publici svoj prvi singl koji nosi ime “Zima” koji će se danas premijerno naći na kanalu Magic Recordsa.

Goran Miljković Dži
Goran Miljković Džifoto: Promo

Ova moderna pop pesma je pravo osveženje za našu muzičku scenu.

 

Stihovi ove numere kriju duboku poruku, a sve emotivne duše koje su prošle kroz ljubavni brodolom se mogu pronaći u njima.

 

Dži je ponosan na ovaj projekat u koji je uložio mnogo truda i rada. Muzika je sastavni deo svakog njegovog dana, pa se potrudio da svu tu ljubav koju ima prema muzici, prenese na svoju prvu pesmu “Zima”. Dži već godinama peva i svira gitaru, a sada je rešio da napravi iskorak u svojoj karijeri i da snimi singl.

 

Goran Miljković Dži
Goran Miljković Džifoto: Promo

- Dugo smo radili na ovoj numeri. Trudili smo se da donesemo svetski zvuk na naše prostore. Poruka koju ova pesma šalje je emotivna i njen naziv se ne odnosi na godišnje doba već na ono što srce oseća nakon prekida kontakta sa voljenom osobom. Voleo bih da pesma pronađe put do publike i nadam se da će osetiti emociju koju ona nosi - kaže Dži, pa dodaje:

 

- Vodili smo računa i o vizuelnom momentu, pa smo snimili interesantan spot u crno-belim motivima. Ovom pesmom sam ispunio svoju najveću želju koju sam dugo čekao, obećavam publici da je ovo samo početak i da možete da očekujete još mnogo toga u budućnosti - rekao je Dži.

 

1 / 6 Foto: Promo

 

Pesmu možete poslušati u nastavku:

 

 

makonda-tracker