Opet lete Srebrna Krila!

0
Kultni bend Srebrna krila koji je krajem 70-tih i početkom 80-tih godina žario i palio domaćom scenom, na velika se vrata vraća pod svetla reflektora. Poslušajte dve nove pesme poslednje postave Srebrnih krila koja se ponovno okupila nakon 25 godina pauze.
Srebrna Krila
Srebrna Krila

Nove pesme Da li je to sve i Noćas prizivaju prošla, rokerska vremena i pružaju onaj osećaj dobrih, starih i neprikosnovenih Krila, u današnjoj modernoj produkciji. 

Poslednji nastup Srebrnih krila seže u davnu 1987. godinu i turneju po Južnoj Americi, nakon koje se frontmen Vlado Kalember otisnuo u samostalne vode. Nakon 25 godina, Srebrna se krila ponovno okupljaju u originalnoj postavi, bez pokojnog klavijaturiste Mustafe Ismailovskog Muca, te s Kalemberom kao pevačem. 

Uz dve nove pesme, Srebrna krila najavljuju i veliki povratnički koncert na zagrebačkom Bundeku 1. jula, na kojem će svirati kao pratnja violončelistkinji Ani Rucner i gudačima Filharmonije, a potom održati i solo koncert. Sličan program održaće se u avgustu u Portorožu, a za kraj godine priprema se i turneja po najvećim gradovma u Slovenije

Nove pesme Srebrnih krila možete preuzeti preko sledećeg linka:

http://crorec.hr/crorec.hr/mp3_login.php (korisnicko ime:mp3, lozinka:3pm., pesme se nalaze na stranici broj 4, pod rednim brojem 199 i 202).

makonda-tracker