Parni valjak i Zabranjeno pušenje sviraju na motoskupu u Smederevu

0
Otvaranje moto sezone 2012. u Srbiji i ove godine će se održati u Smederevu 27. i 28. aprila, u veličanstvenom prostoru Smederevske tvrđave, a u organizaciji moto kluba Ulični borac iz Smedereva.
Zabranjeno pušenje, foto Saša Midžor Sučić
Zabranjeno pušenje, foto Saša Midžor Sučić

Moto skup se održava 27. i 28. aprila, a prvog dana na otvaranju moto skupa, u petak 27. aprila, nastupiće grupa Parni valjak, koja će u dva i po sata programaizvesti svoje najveće hitove iz dugogodišnje karijere.
Drugog dana, u subotu 28. aprila, po prvi put u Smederevu, nastupiće sarajevska grupa Zabranjeno pušenje. S obzirom da se ovaj dvodnevni rock spektakl održava u fantastičnom ambijentu Smederevske tvrđave, na prostoru Velikog grada, očekuje se oko 10.000 posetilaca iz celog regiona. 

Celodnevne ulaznice su u prodaji, po ceni od 800,00 dinara za 27.april i 600,00 dinara za 28.april, na dva prodajna mesta u Smederevu - pult ispred Turističko informativnog centra u ulici Kralja Petra I br. 8, i pult ispred Galerije savremene umetnosti na Fontani, kao i na svim prodajnim mestima Card service, knjižarama Vulkan i Delfi kao i putem interneta na www.tickets.rs.
Ulaz za motore će se naplaćivati po povlašćenoj ceni od 500,00 dinara za oba dana, na prodajnom mestu ispred Tvrđave, a ova ulaznica važi za ceo događaj.
Organizatori su odlučili da jedan deo prihoda sa ovog događaja uplate za potrebe lečenja male Maje Milutinov iz Smedereva.

makonda-tracker