Nouvelle Vague: Francuski sastav se vraća u Beograd

0
Nouvelle Vague specijalni gosti na velikom openair koncertu Zaz u Beogradu, 1. juna na Kalemegdanu!

Popularna francuska grupa Nouvelle Vague nastupiće kao gosti na koncertu francuske pevačice Zaz u petak, 1. juna na Kalemegdanu.

 - Hteli smo da se u Beograd  vratimo brzo, stvarno brzo. Neverovatna beogradska publika je to zaslužila. Kada nas je Avalon produkcija pozvala da budemo specijalni gosti i da nastupimo pre Zaz, sa zadovoljstvom smo to prihvatili. Vidimo se 1. juna, ovog puta na otvorenom prostoru - poručuju lideri grupe Nouvelle Vague Mark Kolan i Olivije Libo.

Biće to prilika da grupa u jednom drugačijem ambijentu predstavi svoj novi album The Singers, ali i novi nastup inspirisan mjuziklom Dawn Of Innocence koji je osmislio francuski kostimograf Žan Šarl de Kastelbazak. Pored  tog  što  publika sad dobija program od oko tri sata i čak  dva  elika francuska izvođača u otvorenom i prostranom ambijentu Beogradske tvrđave, cene ulaznice, koje su se i dosad izuzetno dobro prodavale, ostaće nepromenjene. Za parter koštaju 2.490 odnosno 2.990 dinara za Fan pit. Ulaznice se nalaze u prodaji putem prodajnih mreža  www.tickets.rs, www.eventim.rs i  www.gigstix.com,  dok  se  u  Beogradu  mogu  pronaći  u  Bilet  centru na Trgu republike, šoping centru Ušće, blagajni Beogradske arene i na još preko stotinu prodajnih mesta širom Srbije i regiona.

makonda-tracker