MTV Premijera: SevdahBABY feat. Djixx - Izvini, dušo, izvini...

0
MTV Premijera vam ovog ponedeljka devetog aprila u 20 časova predstavlja pravi prolećni hit, obradu popularne pesme Izvini, dušo, izvini, koju je u novo ruho obukao Milan Stanković a.k.a. SevdahBABY.
Sevdah Baby
Sevdah Baby

Sigurno ste primetili novu reklamnu kampanju Raiffeisen banke koja predstavlja karticu za refinansiranje dugova sa svih ostalih kartica, uz prvih šest meseci bez kamate. I još sigurnije vas je zaintrigirala muzika koja prati ovu reklamu. Ako vam je pesma zvučala poznato, osvežićemo vam pamćenje i podsetićemo vas da je reč o obradi poznate pesme Izvini, dušo, izvini iz 1985. godine, a koju je majstorski realizovao muzičar Milan Stanković, poznatiji kao SevdahBABY.

Pojavljivanje reklame na televiziji, Fejsbuk stranici banke i You Tube-u, izazvalo je mnogobrojne molbe i sugestije gledalaca koji su želeli da čuju ovu interesantnu pesmu u celosti. Zato je Raiffeisen banka odlučila da, u saradnji sa agencijom McCann Erickson i uz umetničku podršku Milana Stankovića, producira ne samo obradu čitave pesme, već i TV spot koji je prati, a koji vam MTV predstavlja u okviru MTV Premijere.

Ovo je prvi projekat ove vrste koji je banka realizovala u svojim medijskim kampanjama, a koji ima za cilj podršku domaćoj produkciji i radu novih, talentovanih muzičara kao što je SevdahBABY. Koristeći sve prednosti savremenih tehnologija i odličan vokal pevačice Djixx, SevdahBABY je uspeo da ovu pesmu, nekada popularnu među roditeljima današnjih tinejdžera, sada približi urbanoj omladini.

makonda-tracker