hit leta

DIJAMANTI BEND PRAVO LETNJE OSVEŽENJE: Polugola devojka zaludela pevača

0

Poslušajte najnoviji letnji hit Dijamanti benda!

foto: Promo
foto: Promo

Dijamanti bend ne prestaje da iznenađuje publiku, pa ju je i ovog puta počastila novitetima.

 

Tek što su članovi ovog popularnog sastava nedavno objavili pesmu koja je pobrala sve simpatije kod fanova, danas su izbacili još jedan spot za novu numeru pod nazivom "Ne mogu sad".

 

Budući da vole da eksperimentišu, i sada su malo iskočili iz svog uobičajenog pravca, a opet ostali dosledni starom stilu. Kadrovi spota snimljeni su u Beogradu, a najveću pažnju izazvala je polugola devojka ležeći u spavaćoj sobi pored pevača Mladena Rosića.

 

Dijamanti bend
foto: Promo

Čak su se na društvenim mrežama pojavili komentari kako je moguće da je pevač ostao imun pored nje, dok su neki pisali da su očekivali malo više vruće i prisnije kadrove.

- Pesmu potpisuju Dejan Kostić i Dragan Brajović, sa kojima smo i ranije sarađivali. Proverenu ekipu ne menjamo, ali ponekad volimo i da radimo sa više ljudi. Spot smo snimali više dana i prezadovoljni smo utiscima. Mladen nam se malo "pogubio" na snimanju, ali muški je izdržao (smeh). U narednom periodu sledi promocija numere, kao i nastupi koji su dogovoreni ove letnje sezone. Biće nas svuda, radimo na dosta različitih lokacija i za sada je kod nas odlično stanje - pohvalio se šef benda Dejan Jalić.

 

Poslušajte najnoviji hit Dijamant benda:

 

 

makonda-tracker