soc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

spektakl

VELIKI KONCERT SAŠE MATIĆA U NIŠU: Da li je jug Srbije spreman da napravimo VEČE za pamćenje?

Muzička folk zvezda Saša Matić, priprema pravo iznenađenje za njegove ljubitelje muzike, koje će posebno oduševiti one sa juga Srbije.

foto: Promo
foto: Promo

Naime, Saša Matić pravi veliki solistički koncert u dvorani Čair 14. oktobra 2023. u Nišu, gde će sve obradovati hitove koje je ređao tokom dugogogodišnje muzičke karijere. "Kad prođe sve","Dva života",“Neke ptice nikad ne polete”, “Kad ljubav zakasni”, “Poklonite mi nju za rođendan”, “Hoću da ostarim s’tobom” “Ruzmarin”, “Nađi novu ljubav”, “More tuge”, samo sun eke od numera koje će Matić izvesti na koncertu.

 

-Velika mi je čest i zadovoljstvo što ću se družiti sa Nišlijama, ali i onima koji dođu iz svih krajeva Srbije. Biće to noć za pamćenje. Kažu da je publika sa Juga zahtevna i ako vas oni prihvate vi ste uspeli. Ja se godinama družim sa njima i uvek sam imao lepo iskustvo. Topli ljudi sa puno pozitivne energije.

 

Koncert Saše Matića
Koncert Saše Matića foto: Promo

 

- Nadam se da će tako biti I 14. oktobra. Mnogo se radujem - poručio je Matić.

 

Matić je jedan od naših najcenjenijih pevača, koji redovno puni arene, pa osim naše u Beogradu, tako i one u okruženju. U godini iza nas objavio je album “Dva života”, a prijatelj na albumu je bio Telekom Srbije. Saša je ranije govorio koliko uživa sa publikom i koliko mu daje vetar u leđa i posle toliko godina, kada publika ode srećna i zadovoljna sa njegovih koncerata.

 

Koncert Saše Matića
Koncert Saše Matića foto: Promo

 

- Kao što znam da kažem, moja misija je da svi sa moga koncerta kućama odu srećni i veseli. Muzika je ta koja nam daje tu mogućnost da možemo da se opustimo i uživamo, te makar na trenutak da zaboravimo na sve ono što nas muči ili tišti – govorio je ranije Matić.

 

Koncert Saše Matića
Koncert Saše Matića foto: Promo

 

Osim po kvalitetnim hitovima i raskošnom vokalu, Matića je publika zavolela i zbog humora i pozitivne energije.Na pitanje da li ume i da ospuje Saša je iskreno ranije za “Balkansku ulicu” rekao:

 

- Kako ne. Nije mi običaj, pogotovo zavisi gde i kada, ali kada me neko iznervira onda umem da budem... A kada sam ljut onda ne biram ni da li su deca tu, a oni se smeju, Aleksandra tad pita mamu: "Šta mu je?" .

 

Podsetimo, Matić je tokom karijere duge dve decenije objavio deset albuma, te nagrađen na brojnim manifestacijama za svoj muzički opus.