ne propustite

TEKST BANETA OPAČIĆA NIKAD EMOTIVNIJI! Pršte pozitivni komentari na novu pesmu Dijamanti benda!

0

Za članove Dijamanti benda nema zime. Nakon kraćeg vremena popularni muški sastav danas je objavio novu pesmu "Strano telo", koju prati zanimljiva i drugačija ekranizacija

foto: Promo
foto: Promo

S obzirom na to da uvek biraju najbolje saradnike i ne pitaju za cenu, ovog puta po prvi put opredelili su se za Baneta Opačića zbog želje i ambicioznosti za novim i svežim stvarima. Dokazano je da tu nema greške budući da su za samo nekoliko sati postali viralni na društvenim mrežama, a pozitivne komentare dobili su i od brojnih javnih ličnosti.

 

- "Najbolji ste, svaka čast", "Bravo kolege, dokazali ste da se muzika još uvek vrednuje", "Kvalitetni, radni, uspešni i ostvareni", "Nova pesma kida, hit u najavi", "Sve čestitke, ova stvar prolazi sigurno", "Dijamante hoćemo sledeće godine na Evroviziji, da pokažemo Evropi šta je muzika" - glase samo neke od pohvala koje su Dijamanti dobili na internetu.

 

- Prezadovoljni smo! Nekako u prvim danima priželjkujemo i očekujemo sve i svašta, ti prvi dani su najkritičniji (smeh). Javilo se dosta ljudi, kao i naših kolega, sa rečima hvale i podrške. Nama muzičarima to mnogo znači jer kad pohvali kolega znaš da je to dobro - rekao je klavijaturista i šef benda Dejan Jalić, a potom se osvrnuo na saradnju sa Banetom Opačićem.

 

- Sjajan je. Čovek je profesionalac bez greške. Brzo smo se dogovorili i uradili posao. Kad neko kvalitetno obavlja svoj posao, a na sve to ga obožava, uspeh je zagarantovan. Pozvao bih sve ljude da čuju pesmu, a ujedno nam i ostavljaju komentare i utiske - rekao je muzičar.

 

 

makonda-tracker