Još jedna tura Hladnog piva u Novom Sadu

0
Zagrebačko Hladno pivo će zbog velikog interesovanja publike pored ranije najavljenog 31. marta održati prvog aprila još jedan koncert u klubu Fabrika u Novom Sadu.
Hladno pivo, Foto: Promo
Hladno pivo, Foto: Promo

Ulaznica za drugo veče od četvrtka 22. marta se može za 1.000 dinara kupiti u CD shopu Mungos u Novom Sadu, kao i preko mreža Eventim iGigstix. Za prvo veče ostalo je u prodaji samo preko Eventima još manje od stotinu ulaznica po ceni od 1.000 dinara.

Hladno pivo dolazi u Novi Sad u okviru svojevrsne klupske mini turneje po Srbiji, u okviru koje će nastupiti 24. marta na Long Night festivalu u Domu omladine Beograda, kao i 30. marta u dvorani Šumadija u Kragujevcu.
Ulaznice za Long Night festival u prodaji su po ceni od samo 1.500 dinara na blagajni DOB-a, i preko mreža Eventim i Card Service.
Za Kragujevac ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji za samo 700 dinara, odnosno 900 dinara na dan koncerta, u Domu omladine Kragujevac (od 10:00 do 20:00, Branka Radičevića 1.) i DR Studio music shop u Kragujevcu, kafe klubu Velvet u Čačku, klubu Soto Sopra u Kraljevu, T.N.T. music shop u Jagodini, kao i preko mreže Eventim.


makonda-tracker