hit u najavi

NOVO LICE MAGIC RECORDS-A! Premijerno poslušajte Teodorinu novu pesmu NAŠI SNOVI

0

Premijerno poslušajte novu pesmu "Naši snovi" mlade i talentovane Teodore, koja je novo lice izdavačke kuće Magic Records.

foto: Anđela Bucalović
foto: Anđela Bucalović

Bili smo nekada jedno, a danas stranci. Bili smo dva različita sveta koje je spojila ljubav. Voleli smo se, onako kako se prvi put voli - čisto i nevino. Ali…nekada stvari ne idu onako kako ih zamišljamo. Razdvojili smo se. Možda smo bili previše mladi, a možda je vreme bilo pogrešno… Ako smo sudjeni jedno drugome, srešćemo se ponovo negde, nekada, zreliji i spremniji da prigrlimo mane i vrline onog drugog. Do tada ostaju…Naši snovi.

 

"Pravu sebe i svoje srce sam ostavila u ovoj pesmi i poklonila ga vama. Nadam se da ćete uživati u svakoj sekundi slušanja, kao što smo mi uživali dok smo je stvarali za vas. Moje ime je Teodora i za vas donosim muzički prikaz delića svoje duše, prvenac, "Naši snovi"! Veliki i divan tim stoji iza ovog ostvarenja i ovim putem bih im se zahvalila! Uspeli smo da stvorimo nešto divno!" izjavila je Teodora.

 

teodora - naši snovi
teodora - naši snovifoto: Anđela Bucalović


Nastavlja: "Početak mog muzičkog života se ne razlikuje mnogo od ovog, zemaljskog. Već sa prvim rečima, došle su i prve note, a onda i prve velike želje za bavljenje muzikom. Imala sam tu sreću da sam ostvarila svoje snove, završila Muzičku školu i Fakultet umetnosti, a zatim i nastavila profesionalno da se bavim muzikom. Sve se ostvarilo, osim jednog, da objavim svoju pesmu. Konačno mogu sa ponosom i posebnim zadovoljstvom da vam predstavim svoj, do sada, neostvareni san. Nadam se da ćete uživati u svakoj sekundi slušanja, kao što smo mi uživali dok smo je stvarali za Vas," završila je Teodora.

 

Premijerno poslušajte prvenac ove mlade talentovane dame

 

 

makonda-tracker