nova numera

REČI SLAMAJU SRCA: Poznati kompozitor pustio u etar snimak još neobjavljene pesme Dijamanti benda

0

Jedna pesma za drugom! Odmah nakon pesme “Na prvu”, Dijamanti bend spremaju novu pesmu i to fantastičnim Banetom Opačićem.

foto: Promo
foto: Promo

Dijamanti bend, koji je trenutno jedan od najpopularnijih bendova na našim prostorima, kako po svirkama, tako i po projektima koje često objavljuju, spremaju novi hit. Kompozitor Bane Opačić danas je na svom Instagram profilu objavio deo nove pesme “Strano telo “, koji sprema sa ovim bendom. Banetov snimak pesme, gde on prati člana Dijamanti benda na klaviru za kratko vreme je postao viralan. Snimanje spota za novu pesmu “Strano telo” planirano je za ovu nedelju, tako da će pesma već iduće nedelje ugledati svetlost dana.

 

Na pitanje kako sve postižu u tako kratkom vremenu, obzirom da tek što su izbacili pesmu "Na prvu", šef benda i klavijaturista Dejan Jalić rekao je:

- Volimo da ulažemo u prave stvari, a kada su saradnici u pitanju ne pitamo koliko košta. Neko kao što su Bane Opačić, Dragan Brajović, Saša Nikolić, Dejan Kostić, Milan Miletić, Damir Handanović i drugi, bude čast sarađivati sa njima i tako će uvek biti s naše strane. Nismo usmereni samo na jednog saradnika, volimo da menjamo i vrtimo u krug.

 

Dejan je dodao i koliko ih košta taj užitak:

 

- Imamo budžet za sve što radimo. Ne hvalimo se, ali imamo dosta posla. Za pesme i spotove se mora odvajati novac i to stoji. Hvala Bogu, možemo to da priuštimo, pa se tako nadamo i albumu u neko skorije vreme.

 

Poslušajte kako zvuči jedan deo pesme “Strano telo”

 

 

makonda-tracker