novi hit

Pop diva NEDA UKRADEN najavljuje RITAM LETA!

0

Od svega sto ste očekivali od Nede Ukraden čija je pesma "Zora je svanula" prepevana na 11 jezika, verovatno je poslednje - da ova pop diva zapeva na italijanskom!

foto: neo visuals
foto: neo visuals

Možda je ovaj april promenljivog vremena, ali Neda Ukraden je rešila da bojama i optimizmom svoje nove pesme - dovede leto!

 

- Pesma "Viva L'amore" je nastala u saradnji sa popularnim kompozitorom Raay-om koji je vec uradio za mene pesmu "Za pravu ljubav" - rekla nam je pop diva Neda Ukraden.

 

Pesmu koja nosi naziv "Živela ljubav" Neda je snimila sa popularnom grupom Vigor sa kojima se često druži na koncertima i kao rezultat zajedničke ideje nastala je pesma - VIVA L' AMORE.

 

Neda Ukraden
foto: neo visuals

 

Neda je svoje fanove naučila na različite novitete pa je ovo jos jedna u nizu uspešnih zajedničkih pesama koje Neda cesto zna da uradi sa mladim snagama.

 

- Želeli smo da u sveopštem sivilu, sumornim temama nakon korone najzad bude snimljena i pesma koja odise optimizmom, dobrim ritmom, spotom koji je pun boja, pokreta, vesele atmosfere najavimo lepši ritam koji će asocirati na žurke i leto! - rekla nam je pop diva a kada pogledate spot biće vam jasno da je Neda u svojoj energičnoj poruci sa mnogo optimizma u tome i uspela!

 

Premijerno poslušajte:

 

 

 

makonda-tracker