Hladno pivo stiže u Fabriku

0
Zagrebačko Hladno pivo, posle festivala Long Night 24. marta u Domu omladine Beograda i samostalnog koncerta 30. marta u dvorani Šumadija u Kragujevcu, stiže 31. marta i u klub Fabrika Studentskog kulturnog centra Novog Sada.

- Ako se ne varam prošlo je nešto više od dvije duge godine otkad smo zadnji put svirali u Novom Sadu, ali još se sjećam paklene atmosfere. Nakon svirke sam doduše izgubio novčanik sa svim dokumentima. Po tome uvijek znam da je after party bio žestok. Svirali smo nekoliko puta na Exitu, ali su ovakvi solo koncerti ipak sasvim druga priča. Naša priča - kaže frontmen Mile Kekin.  

Ulaznice za novosadski koncert Hladnog piva mogu se kupiti u pretprodaji za 800 dinara u CD shopu Mungos i preko mreže Eventima.
Bend iz zagrebačke četvrti Gajnice regionalno poznat po hitovima Nije sve tako sivo, Samo za taj osjećaj i Pitala si me, poslednji put je svirao u Novom Sadu u leto 2009. na festivalu Exit i potom iste jeseni na novosadskom sajmu pred oko 5.000 posetilaca.

Posle prošlogodišnje turneje na kojoj su aktuelni CD album Svijet glamura promovisali po velikim dvoranam regiona, uključujući dve pune Hale sportova u Beogradu početkom decembra, Hladno pivo se u 2012. odlučilo za manje, klupske svirke na kojima će više pažnje posvetiti nekim starijim pesmama.

- Hladno pivo se iz Arena, stadiona i jarunskih jezera spustilo među smrtnike. Tamo gdje su najbolji - u klub - ocenjuje www.muzika.hr. 
Zagrepčani su među nosiocima programa drugog Long Night festivala koji će biti održan 24. marta u Domu omladine Beograda, na tri bine i uz učešće 14 izvođača iz Srbije, regiona i inostranstva. Posle nastupa legendarnih pankera Buzzcocks, Hladnom pivu je pripala čast da zatvoriti program na glavnoj bini u velikoj sali DOB-a.


makonda-tracker