Nouvelle Vague predstavljaju Dawn Of Innocence

0
Francuski sastav Nouvelle Vague nastupiće u Beogradu, 7. aprila u prostoru Beko hale na Dorćolu, sa potpuno novim muzičko-scenskim performansom Dawn Of Innocence koju je osmislio poznati francuski kostimofraf i kreator Žan Šarl de Kastelbažak

Kastelbažak je najpoznatiji po scenskoj garderobi koju je kreirao za Majkla Džeksona, Lejdi Gagu i seriju Seks i grad.

Tokom nastupa Dawn Of Innocence i izvođenja već poznatih obrada, kostimi se menjaju čak 14 puta. Na sceni je ceo bend Nouvelle Vague sa dve nove pevačice – Lisete i Marevom, i jedinstvenim koreografijama koje prate svaku pesmu.

Nastup Dawn of Innocence sastava Nouvelle Vague nastao je pre samo nekoliko meseci i još uvek nije viđen u ovom delu Evrope. Obzirom na to da je francuski sastav u Beogradu uspešno gostovao čak tri puta, produkcijska kuća Showtime odlučila je da domaćoj publici pruži potpuno novi doživljaj benda, koji sada uvodi novu dimenziju scenskog  nastupa (koreografija, kostim, svetlosni efekti) u svoj rad.

Fantastičnu atmosferu, koja je standardna na koncertima benda Nouvelle Vague, upotpuniće ovaj performans koji zadovoljava sva čula.

Karte za koncert Nouvelle Vague se mogu kupiti na prodajnim mestima Card servisa - TC Ušće (info pult). Blagajne: Beogradska arena, Dom Sindikata, Bilet Centar Trg Republike, Dom Omladine ali i putem sajta www.tickets.rs

Prvih 200 ulaznica, po povlašćenoj ceni od 1200 RSD, rasprodato je za 48 sati. Trenutno je u prodaji 500 ulaznica po ceni od 1400 RSD. Po isteku ovog kontigenta, karte će sve do 7. aprila koštati 1600 RSD. Na dan koncerta karte će moći da se kupe po ceni od 1800 RSD.

makonda-tracker