pevala je čaje šukarije

Zapevala je "Ja se zovem Ivana" i glasom osvojila Balkan: Kako danas izgleda devojčica iz čuvenog Čolinog spota?

0

Davne 1990. godine Ivana Legin je sa Zdravkom Čolićem otpevala sada već dobro poznate stihove i od tada je više nismo viđali u javnosti 

foto: Youtube printscreen / Klasik Tv
foto: Youtube printscreen / Klasik Tv

Tih davnih devedesetih u čuvenom spotu Zdravka Čolića pojavila se preslatka devojčica po imenu Ivana Legin, koja je otpevala nekoliko stihova i njima osvojila srca publike.

 

Iako su mnogi smatrali da ima talenta za muziku, ali i scenski nastup malena Ivana se nakon ovog podviga potpuno povukla iz javnosti. Ipak, stihovi pesme u kojoj se pojavila i danas se slušaju.

 

"Ja se zovem Ivana, a tata me zove zlato, rekla sam mami kad porastem, udaću se za tebe, zato rastem i rastem i jedva čekam da porastem" - pevali su Zdravko Čolić i mala Ivana tada.

 

 

Osim u ovoj čuvenoj numeri Ivanu Legin smo mogli da vidimo i u jednoj ulozi koju je odigrala u kultnom filmu “Kuduz”.  Uprkos velikoj pupularnosti koju je stekla već u detinjstvu, ona je nestala iz javnog života. Kasnije su otkriveni i razlozi za to.

 

Danas ona izleda potpuno drugačije, a kako i ne bi kada su prošle tolike godine. 

 

Nakon rata devedesetih, Ivana je sa porodicom otišla da živi u Australiji gde živi i danas. Ivana je srećna, prelepa žena, a svoj životni poziv pronašla je u marketingu i režiji.

makonda-tracker