super stvar

ZABRANJENO PUŠENJE IMA NOVI HIT: Ova pesma sigurno neće proći ISPOD RADARA

0

Nakon spotova za pesme "Korona hit pozitivan" i "Ekrem" s dvostrukog albuma "Karamba!", koji je legendarno Pušenje objavilo proletos, snimljen je spot i za pesmu “Ispod radara”

foto: Jasmin Jatić
foto: Jasmin Jatić

Pesma "Ispod radara", treća pesma s dvostrukog albuma "Karamba!" koja je dobila i svoju video verziju, priča je o čoveku koji je izgubio "puno toga, i žena i prijatelja, i vjeru u Boga", koji "nije post'o ni slavan ni bogat", ali i dalje veruje u ljubav.

 

Ovu emotivnu rokenrol baladu, u čijem su stvaranju učestvovali Sejo Sekson, Elvis J. Kurtovich, Tomislav Andrić i Toni Lović, u video format pretočio je Jasmin Jatić, koji potpisuje scenario i režiju spota.

 

Zabranjeno pušenje - Ispod radara
Zabranjeno pušenje - Ispod radara foto: Jasmin Jatić

- Pesma "Ispod radara" ima neki tugaljivi ton, pa je i video u toj atmosferi tuge za bivšom dragom, a Zabranjeno pušenje dokazuje još jednom da je najbolje upravo u ljubavnim pesmama - kaže Jatić koji je glavne uloge u spotu poverio glumcima Ivoni Baković i Siniši Udovičiću.

 

- Na snimanju je bilo prezabavno, a velika mi je čast da budem u spotu benda koji slušam od detinjstva - kaže Ivona, dok Siniša ističe da je odrastao uz "New primitives" i da veliku većinu pesama Zabranjenog pušenja zna napamet, pa je posebno zahvalan na prilici da upravo s njima snima spot.

 

Zabranjeno pušenje - Ispod radara
Zabranjeno pušenje - Ispod radara foto: Jasmin Jatić

- Pesma "Ispod radara" dostiže stare hitove, čim počne, znaš da je u pitanju Zabranjeno pušenje - kaže Siniša i dodaje da mu je jedna od omiljenih pesama ovog benda "Splitska princeza", koju iz nekog razloga vidi kao logičan nastavak ove muzičke priče.

 

Frontmen benda Sejo Sekson, skromno, kao i uvek, predviđa da će ova pesma "povaliti" region.

 

Zabranjeno pušenje - Ispod radara
Zabranjeno pušenje - Ispod radara foto: Jasmin Jatić

- Siguran sam da ova pesma neće proći "Ispod radara" i da će je publika voleti i pevati, makar kad popije malo, kao glavni junak našeg spota - kaže Sejo Sekson.

 

Spot za pesmu "Ispod radara" snimljen je uz podršku Turističke organizacije kantona Sarajevo i Opštine Ilidža.

 

Pogledajte spot za pesmu “Ispod radara”:

 

 

makonda-tracker