poslušajte

MAKING OF: Spot „Ispod radara“ grupe Zabranjeno pušenje

0

Kultni bend snimio je spot za pesmu „Ispod radara“, koji će biti objavljen 19. januara, a za one nestrpljive otkrili su i kako je nastajao u kratkom making of videu

foto: Jasmin Jatić
foto: Jasmin Jatić

Zabranjeno pušenje snimalo je spot u Sarajevu, na prelepoj Ilidži, a mnoštvo detalja sa snimanja otkrili su u making of videu, koji je kao i spot režirao Jasmin Jatić.

 

- Kako je za uspeh benda najzaslužniji pevač, u ovom videu, za razliku od spota, glavni glumac sam ja, a videćete i da je tokom snimanja najveći deo vremena posvećen mom ulepšavanju, da l‘ zato što je to bilo najvažnije ili najteže, zaključićete i sami – kaže frontmen benda Sejo Sekson, koji je i jedan od autora pesme „Ispod radara“ uz Elvisa J. Kurtovicha, Tomislava Andrića i Tonija Lovića.

 

Spot je sniman u YU Caffeu, koji je po Sejinim rečima „poslednji bastion rokenrola na Ilidži“, a u njemu pored članova benda igraju i Ivona Baković, glumica i voditeljka televizije Nova BH i Siniša Udovičić, glumac Narodnog pozorišta u Tuzli.

 

Promo Zabranjeno pušenje
foto: Jasmin Jatić

Ova tužna ljubavna priča, snimljena uz podršku Turističke zajednice kantona Sarajevo i Opštine Ilidža, treći je spot sa dvostrukog albuma „Karamba!“, objavljenog u junu, sa koga su već objavljani spotovi za pesme „Korona hit pozitivan“ i „Ekrem“.

 

Pogledajte kako je bilo na snimanju spota za pesmu „Ispod radara“:

 

Making of:

 

makonda-tracker