poslušajte

Srpski Weeknd zaokružio Trilogiju novom pesmom

0

Džoni Brao izbacio je novu muziku za sve one koji pokušavaju da odole iskušenju i ne potroše svoje čari uzalud - Doza požude koja obuzima u prvi mah, a na drugi oduzima razum - Preslušajte Ne Troši Sebe

foto: Promo
foto: Promo

Posle Nemira i Tvoje Igre - sveže ime na sceni Džoni Brao izbacio je i poslednji deo svoje premijerne Trilogije pesama. Sukob dobrog momka i loših izbora razrešio je sinematično u svojoj novoj pesmi Ne troši sebe. Džoni stvara pod krovom Magic Records izdavačke kuće - a do kraja godine obećava nam još jednu pesmu koja će postati soundtrack u uzbudljivom domaćem filmu.

 

Džonijev muzički eksperiment u sva tri dela prožima zavodljiv i lucidan zvuk koji su mnogi do sada poredili sa mistikom koju ima Weeknd i Daft Punk. Iako su sve tri pesme različite - uklapaju se u celinu koja prati tranziciju dobrog momka u njegovu senku požude i ishitrenih izbora - Nekog ko se sam bori i rizikuje, nekog ko ne preza da kroz noć izvozi svoje fobije balkanskim ulicama i utopi u tamnim uglovima klubova.

 

Džoni Brao
foto: Promo

"Ovog puta smo u spotu dali omaž Tarantinovom From Dusk Till Dawn i hipnotišućoj sceni senzualne igre Salme Hayek, a zvučnu estetiku smo gađali najbliže upečatljivom i nepredvidivom dancehall-u koji rade Diplo i Skrillex", otkrio nam je Džoni i pretpostavio da će momenat transformacije elektro balade s gudačima u trap gas biti razlog puštanja pesme iznova ove jeseni.

Ono što zamislim uz producenta Novaka Aškovića pokazalo se u prve dve pesme da najbolje zabeleži izuzetan čovek iza kamere zvan Rie, dok je mix & mastering i u ovoj pesmi potpisao vrhunski Jan Magdevski", podseća nas Džoni.

 

Džoni Brao
foto: Promo


Za sve one koji pokušavaju da odole iskušenju od sumraka do svitanja i ne potroše svoje čari uzalud - Otkrijte svoju dozu požude koja obuzima u prvi mah, a na drugi oduzima razum dok preslušavate novu pesmu Džonija Brao - Ne Troši Sebe.

 

 

makonda-tracker