Fibi Kildir iz Nouvelle Vague u Beogradu

0
Fibi Kildir, pevačica koja je za poznati francuski sastav Nouvelle Vague otpevala neke od najvećih hitova, nastupiće u Beogradu 17.februara sa svojim novim bendom The Short Straws, u novom beogradskom klubu Promet u samom centru grada, na uglu Uzun Mirkove i

U prodaju će biti pušteno samo 250 karata koje se u pretprodaji mogu kupiti u klubu Promet, po ceni od 500 dinara.

Ovaj nastup biće ujedno i najava/zagrevanje za veliki koncert – muzičko scenski performans sastava Nouvelle Vague koji će biti održan 7.aprila u Beogradu, pod nazivom The Dawn Of Innocence u režiji poznatog francuskog koreografa Jean-Charles de Castelbajac-a, u organizaciji domaće produkcijske kuće ShowTime.

Fibi Kildir je svoju karijeru započela sarađujući sa izvođačima poput Basement Jaxx, Bang Gang i Nik Kejv da bi se nakon upoznavanja sa frontmenom sastava Nouvelle Vague Marc Collin-om pridružila bendu ubrzo nakon što je objavljen prvi album.

Prošle godine Fibi osniva i drugi bend pod nazivom The Short Straws koji svoj vrtoglavi uspon doživljava posle svega nekoliko meseci postojanja, sa hitom Fade out lines koji se našao na soundtrack-u za blockbuster Colombiana u produkciji Lika Besona, sa Zoe Saldana u glavnoj ulozi.

numeru mozete skinuti sa sledeceg linka: http://www.sendspace.com/file/1trz36

Od tog trenutka, sa glasom koji neodoljivo podseća na pevačicu sastava Vaya con Dios,  Fibi postaje zapažen izvođač na francuskoj i svetskoj muzičkoj sceni, na kojoj nastavlja da radi paralelno sa oba benda.

Da podsetimo, sastav Nouvelle Vague je 2009. godine dva dana za redom rasprodao koncert u Beogradu u prostoru bivšeg bioskopa Odeon, dok je njena mlađa koleginica Nadeah Miranda za samo tri dana uspela da rasproda koncert u beogradskom klubu Ilegala prošlog novembra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker