neverovatno

ZABRANJENO PUŠENJE PRODRMALO SMEDEREVSKU PALANKU: Popularni bend održao prvi u nizu koncerata u Srbiji

0

U Letnjoj bašti bioskopa u Smederevskoj Palanci vrilo je kao u košnici, a publika je ovacijama pozdravila Seju Seksona i Zabranjeno pušenje, koji su prvi put nastupali u ovom gradu.

foto: Darko Duda
foto: Darko Duda


Tokom skoro tri sata žestoke rokenrol svirke, horski su se pevali stari hitovi Pušenja, a posebno oduševljenje izazvali su, kao i obično "Pišonja i Žuga" i "Zenica bluz". Poštujući očekivanja publike, bend je palančanima priuštio priliku da uživaju u retrospektivi njihove višedecenijske bogate karijere, a sa novog albuma "Karamba!" odsvirali su pesmu "Ne okreći se sine", za koju su nagrađeni burnim aplauzom.


- Oduševljen sam energijom kojom smo dočekani i žao mi je što ranije nismo bili u prilici da sviramo ovde - podelio je utiske nakon svirke frontmen benda Sejo Sekson.

 

1 / 2 Foto: Darko Duda


Nastup u Smederevskoj Palanci, prvi je u Srbiji održan u sklopu turneje "Ķaramba!", na kojoj bend promoviše istoimeni album objavljen početkom juna.


Zabranjeno pušenje ovog leta održalo je niz izuzetno posećenih koncerata širom regiona, a na jesen će nastupiti i u Beogradu i Novom Sadu.

 

 

makonda-tracker