Jinx sutra sviraju zaljubljenima u Domu omladine

0
Zagrebački pop sastav Jinx na Dan zaljubljenih u utorak uveče (21:00) održaće koncert u Domu omladine Beograda

Posetioce osim hitova poput Smijem se, Bye Bye Baby Bay, Tamo gdje je sve po mom i Čuvaj me, ne daj me, očekuju i prigodni poklon kondomi Omladine JAZAS-a.

- Nadamo se da na naš koncert neće doći samo parovi nego da će biti i slobodnih, pa se netko možda i na koncertu zaljubi. Čini se logično da na našem koncertu netko nekog smuva. Takve stvari nas posebno raduju- kaže gitarista Coco Moskito.

U skladu sa romantičnom prirodom datuma održavanja koncerta u prodaji je, pored uobičajene pojedinačne ulaznice po ceni od 1.200 dinara, i tradicionalna Long Play Karta za dvoje koja košta samo 2.000 dinara. Prodaja ide preko blagajne Doma omladine i prodajnih mreža Card Service i Eventim.

Jinx su koncertno debitovali u Beogradu u jesen 2009. godine ispunivši salu Amerikana Doma omladine, a prvi valentinovski koncert imali su 2011. u krcatom Studenskom kulturnom centru. Bend pevačice Yaye (Jadranka Ivaniš) i gitariste Coca vraća se u Dom omladine kako bi nastavio tradiciju valentinovskih koncerata u Beogradu.

makonda-tracker