MTV i MaraQya vam poklanjaju U duetu remix za Dan zaljubljenih

0
Od 14. februara, samo na sajtu regionalnog MTV kanala, moći ćete besplatno da downloadujete remix verziju pesme U duetu beogradskog sastava MaraQya.

Za remix pesme se pobrinuo Misty. Ovaj mladi i talentovani hip-hop producent potpisuje i muziku za pesmu Svi ti dani lepi beogradske hip-hop grupe VIP, čiji je spot nedavno bio premijerno prikazan upravo na MTV kanalu, a koji sada možete da gledate na MTV sajtu u okviru Video Player-a.

- Misty je došao na ideju da odradimo remix verziju pesme nakon našeg medley gostovanja na jutarnjem programu jedne televizije. Struki i meni, kao ljubiteljima funk i soul zvuka, se jako dopao vajb, odlučili smo se za remix i bam - ova romantična numera je dobila drugačiji, dinamičniji i više funky prizvuk  – izjavio je Marko, frontmen ovog beogradskog Neo-Soul benda.

Remix se premijerno pojavio na Strukinom novom mixtape-u Noći Bugija kao prvo izdanje nakon Ipak se obrće  za Bassivity Digital. Za ilustraciju se pobrinuo freelance umetnik Marko Radojević, koju takođe možete da skinete uz remix singla U duetu.

Podsećamo vas da album prvenac benda MaraQya pod nazivom Savršen dan mozete besplatno da preuzmete na MTV.rs sajtu.

Uživajte uz MaraQyu u Danu zaljubljenih.

 

makonda-tracker