noviteti

LAŽ PRIVLAČNA KAO MAGNET! MOŽETE LI DA ODOLITE?

0

Magnetic ima letnji hit!

foto: Promo
foto: Promo

 

Tri minuta emocije i dobre energije stala su u jednu reč - „Laž“.

 

 

Sam naziv benda, Magnetic, dovoljno opisuje iskusnu ekipu muzičara kojoj je ženski deo publike posebno naklonjen. Jači pol ne zaostaje u simpatijama prema energiji i odličnom provodu koji je neizbežan na nastupima tokom cele godine, te je, ukoliko nemate dobru vezu na najposećenijim mestima u Beogradu, teško doći do rezervacije.

 

Magnetic band
foto: Promo

 

Samo delić onoga što se može čuti na nastupima, Magnetic nam predstavlja na društvenim mrežama, kroz obrade najvećih hitova. Magnetic_official je adresa na kojoj uvek možete da saznate gde ove talentovane momke, koje krase i stas i glas, možete slušati u danima kada planirate da se opustite i dobro provedete.


 

 

Do sada smo ih slušali u pesmama „Još boliš me“, „Dve samoće“ i „Svrati do mene“. Nova era benda počinje predstavljanjem publici regiona na željno iščekivanom festivalu „Skale“ koji okuplja najveća imena naše muzičke scene. „Laž“ je prva u nizu onoga što nam Magnetic tek priprema.

 

 

Spot za pesmu „Laž“ je slikovito predstavljena emocija koja ostavlja prostor za lični doživljaj, izlazak iz zone komfora za sve one koji sebi daju za pravo da odlutaju na tri munuta u dimenziju koju ne moramo ni sa kim da podelimo, ali je sigurno da ćemo je svaki put doživeti drugačije, a samu pesmu, koju objavljuje Magic Records, uvrstiti u play listu na omiljenim aplikacijama.

 

 

 

makonda-tracker