svetski zvuk

NEMOGUĆ KO BEŽANJE U SNU, A IPAK PRIJATAN KO POROK – Džoni Brao doneo je Nemir!

0

"Imponuje mi što moje pesme porede sa Daft Punk I Weeknd-om - To znači da uspevam da pružim svetski zvuk, što mi je cilj od samog upada na Balkansku scenu"

foto:  Bogdan Bogdanović
foto: Bogdan Bogdanović
Novo ime Magic Records-a DžONI BRAO izbacio je drugu pesmu u okviru svoje prve trilogije - Nemir je idealan soundtrack za noćnu vožnju omiljenim ulicama, dok vam se u svesti odvija triler akcija – poput one koju je sa izuzetnom ekipom Produkcije 46 Džoni uspeo da prikaže u videu za svoju novu pesmu.

 

“Posle predanih 15 sati u studiju, moj producent Novak Ašković i ja smo shvatili da prvobitnu rnb stvar želimo da transformišemo u moderni mračni synthwave. Time smo dali omaž estetici osamdesetih – pogotovo filmovima I serijama”, podelio je svoje zapažanje Džoni i pritom istakao da je sam režirao video za Nemir. “S obzirom na sveden budžet i brojnost ekipe koja je realizovala moje zamisli - ja sam više nego ponosan i zadovoljan. Osim toga i jako sam nestrpljiv da čujem šta će publika prepoznati u Nemiru!”.

 

Džoni Brao
foto: Bogdan Bogdanović

Holivudski spot, napeta muzika I opasna dramaturgija

 

Nemir je brutalan obračun sa demonima one koju voli. Melanholičan tren pred svitanje u kom te istina razreže, jer ko po pravilu shvataš možda kasno – posle plaćene karte za vožnju nema kajanja. Ali ideš do kraja, između svake vatre, do potpunog otrežnjenja.

 

“Najveći podvig bilo je snimiti deset tejkova u uskoj ulici kako bežim od džipa - i to full sprint! Eto, sada znate da ono posrtanje I hramljanje u videu baš I nije gluma – još uvek oporavljam nogu od povrede sa seta! Toliko mi je bilo važno da zabeležimo taj holivudski-umri-muški momenat – što sjajni majstor kamere Rie ne samo da je uspeo, već je premašio svako očekivanje”, otkrio je Džoni Brao koji nam do kraja leta priprema poslednji deo trilogije s paklenim aranžmanom, nakon čega obećava da kreće još modernijim putem kojim će nas voziti pod okriljem Magic Records-a.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker