Partibrejkersi 3. marta u Hali sportova

1
Legendarni rok sastav Partibrejkers obeležiće 30 godina postojanja velikim slavljeničkim koncertom 3. marta u Hali sportova u Beogradu, a njihov frontmen Zoran Kostić Cane govori na šta je najviše ponosan
Foto: Goranka Matić, Branko Galicic
Foto: Goranka Matić, Branko Galicic

Ulaznice za veliki koncert Partibrejkersa uskoro se mogu naći u prodaji na blagajni Doma omladine Beograda, kao i preko mreža Card Service i Eventima. Početnih 1.000 ulaznica koštaće samo 800 dinara, dok će ostatak koštati 1.000 dinara.

- Verovatno će na koncertu biti presek karijere. Imamo nameru da iznenadimo ljude i sviramo neke stvari koje dugo nismo. Nadam se da ćemo uspeti neku novu da odsviramo ili bar neku stvar koju nikad nismo svirali. Nadamo se da ćemo imati dobar zvuk i da će puno ljudi doći da se provesele sa nama - kaže pevač Zoran Kostić-Cane koji govori na šta je najviše ponosan.

- Što imam svoju decu. Ja sam čovek kome ostaju najružnije stvari prve na pameti. Drago mi je što živim od muzike i radim ono što volim. Da sam se više razumeo sa nekim ljudima, da sam imao smisleniji i konstruktivniji odnos, verovatno bih se sa radošću svega sećao. Ovako, okej je sve bilo. Nadam se da smo znaćili nešto ljudima i da im značimo i dalje nešto.

- Ne bi sve ovo radio kad bi se ponovo rodio - kaže Kostić upitan kako gleda na 30 godina Partibrejkersa, i duhovito objašnjava zašto:

- Pa, sve sam to već radio jedanput! Bilo je teško i zanimljivo. Raslo se i zaljubljivalo, i deca se rađala, putovalo se i družilo, i našli smo Boga, znači jedna sveukupnost. Muzika je najlepša stvar na svetu koja te prikazuje u boljem svetlu nego što jesi... Koliki je trud uložen u sve to, koliko se i dan danas ulaže truda, kako je to u stvari jedna zaludna misija! Što više razmišljam o tome, sve mi je lošije, a u stvari najvažnija je muzika i pesme koje su ostale koje znače ljudima - zaključuje Cane.

makonda-tracker