sjajno

SERGEJ ĆETKOVIĆ NA STAROGRADSKOJ ZIMI: Dođite u petak u Park vojvode Vuka da pevamo najlepše balade

0

U sklopu manifestacije Starogradska zima, kao deo Beogradske zime, u petak, 24. decembra od 21h održaće se koncert Sergeja Ćetkovića u u Parku vojvode Vuka

foto: Promo
foto: Promo

Vikend za nama obeležio je zvanični ulazak u prazničnu euforiju zahvaljujući otvaranju novogodišnjeg programa Starogradske zime u Parku vojvode Vuka čiji program je okupio brojne porodice, tinjdžere, zaljubljene parove, ali i mališane.

 

Praznična čarolija je sveprisutna u Parku vojvode Vuka, a ono čemu se posetioci najviše raduju jeste sadržajan program koncerata tokom trajanja manifestacije do 23. januara.

 

Sergej Ćetković
foto: Promo

 

Prethodnih dana mnogobrojni građani uverili su se da za dobar provod ne morate čekati vikend ili posebnu priliku, jer već u petak, 24. decembra od 21h sve posetioce Parka vojvode Vuka, zabavljaće jedan od najpopularnijih pop pevača u regionu, Sergej Ćetković.

 

Sergej Ćetković
foto: Promo

 

Poznat po svojim romantičnim pesmama prirediće posetiocima Starogradske zime nezaboravno veče prepuno emocija i sjajnog raspoloženja. Imaćete priliku da uživate u hitovovima poput “Zbog nas”, “Ljubav”, “Nisu mi dali da te volim”, “Nek te ljubav dočeka”, “Pola moga svijeta”, “Nazovi me” i mnoge druge.

 

 

U prethodnim danima praznični duh srpske prestonice upriličila je grupa Lexington bend, koncerta Igora Simića, Leontine i hora "Čarolija", domaćih DJ-eva, kao i kreativnih radionica koje su priredili vrhunski provod za sve generacije.

 

Osim što će ovog petka posetioce zabavljati Sergej Ćetković, uz topli čaj, vino ili čokoladu, svi koji se nađu u blizini Topličinog venca će imati priliku da se uvere i u ukus specijaliteta najboljih beogradskih restorana koji su se našli u ponudi u okviru deset gastro kućica.

 

Sergej Ćetković
foto: Promo

 

Prepustite se čarima novogodišnjeg duha i posetite Stagoradsku zimu do 23. januara i uživajte u iznenađenjima koje je priredila za sve uzraste.


Tokom celog trajanja programa Starogradska zima, posetioci imaju mogućnost da se uvere i u ukus specijaliteta najboljih beogradskih restorana koji su se našli u ponudi u okviru deset gastro kućica, a u svakom trenutku mogli si da uživaju i u svom omiljenom piću.

 

Čik Probaj kobasice, Kris Bon, Pivo i Kobaje, Ž Burger, Inbox libijska kuhinja, Pećina kokice, Njegoš Palačinka i Loko Šef burger upotpunili su događaj najraznovrsnijim gastronomskim specijalitetima. Radno vreme gastro kućica radnim danima je od 15 do 22 časa, a vikendom od 11 do 23 časa.

 

Kako ne biste propustili zagarantovan provod i sjajnu atmosferu, posetite društvene mreže Starogradske zime i izaberite program za vas i vaše najbliže.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

 

Program “Starogradska zima” organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

 

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Haineken, Telekom Srbija, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

makonda-tracker