Sutra novi Vrooom u KC Gradu

0
Grupa Vrooom poklanja obožavaocima koncert koji će se sutra (16. decembar) održati u Kulturnom centru Grad. Biće to premijera nove postave benda i prilika da jedan od najznačajnijih domaćih sastava vidite u novom, uzbudljivom, kreativnom momentu.

U petak, 16. decembra u KC Gradu predstaviće se novi Vrooom u sastavu Vanja Vukotić - glas; Marko Grubić - bas; Lav Bratuša - bubanj i Nenad Paunović - klavijature, odsviraće premijerni koncert predstavljajući veliki zaokret u stvaralaštvu.

- Značajno različit zvuk grupe pružio nam je slobodu da stare pesme i pesme sa letošnjeg albuma INPUT predstavimo u promenjenim, svežim, aranžmanima, kao i polaznu tačku za sasvim novu koncepciju funkcionisanja grupe, koju će obeležiti česte saradnje sa drugim umetnicima. Već u KC gradu, tokom koncerta će nam se pridružiti jedna od najznačajnijih figura u Beogradu rastućeg dubstep žanra, Djashttown Queen, kao i saradnik iz doba trupe Torpedo, violinista Filip Krumes. Novi početak doneo je i dve sasvim nove kompozicije, koje ćemo takođe prvi put izvesti 16. decembra. Nakon ovog nastupa, snimamo prve studijske snimke u aktuelnom sastavu, a početak turneje dogodiće se u martu na Kopaoniku u okviru festivala Big snow - izjavio je Marko Grubić.

Satnica:

22h – druženje sa bendom uz besplatnu kuvanu rakiju

23h – koncert grupe Vrooom

nešto posle ponoći - Djashttown Queen

Koncert je ujedno i promotivni događaj velikog zimskog muzičkog festivala The Big Snow (www.bigsnow.rs) koji će se održati na Kopaoniku od 23. do 29. marta 2012. godine i na kome će nastupiti na 10 bina u sedam dana više od 100 izvođača iz celog sveta, a od domaćih Vrooom, Disciplin A Kitschme, Rambo Amadeus, Darkwood Dub, Eyesburn...

Svi koji budu došli sutra na koncert i tom prilikom glasali (odnosno učestvovali u nagradnoj igri), imaće mogućnost da osvoje fenomenalnu glavnu nagradu - paket aranžman za jednu osobu za svih 7 dana festivala (obezbeđen smeštaj + ulaznice za festival).

Više informacija na Facebook stranici Big Snow festival Kopaonik Napominjemo još jednom da je ulaz na koncert besplatan.

Aktuelni album grupe Vrooom - INPUT je 24. juna ove godine objavila online etiketa festivala Exit, gde je izdanje dostupno za besplatno preuzimanje.

makonda-tracker