Pekinška patka u Domu omladine

0
Legendarna pank grupa Pekinška patka pred kraj godine, zajedno sa mladim bendovima Lude Krawe i Bolesna štenad, kreće na klupsku turneju po regionu, koja će imati veliku završnicu 29. decembra na prednovogodišnjem koncertu u velikoj sali Doma omladine Beograda

Na klupskoj turneji, kojom članovi Pekinške patke žele da se ponovo  približe publici i vrate pank korenima kao na početku karijere, bend će nastupiti i u klubovima DFK u Banja Luci 15. decembra i zagrebačkom klubu Boogaloo 16. decembra. Slede 23. decembra Zeleno zvono u Zrenjaninu, 25. decembra sarajevska Cinemas Sloga i na kraju, posle Beograda, 30. decembra klub Medium u Osijeku.

- Ovo je baš dobra fora Back to the roots. Želimo svirke u nekoliko dobrih oznojanih klubova, gde bi ponovo osetili onaj početnički adrenalin. Tako bi i fanovi možda mogli bez frke da se popnu na stejdž i zapevaju sa nama – kaže pevač Nebojša Čonkić-Čonta.

Na koncertu u DOB-u, u velikoj sali, koju često karakteriše atmosfera velikog kluba, Patki će predgrupe biti mlađe pank kolege iz Bačkog Petrovca Lude Krawe, koje će iskoristiti priliku da predstave sveži internet EP Reinkarnacija, i beogradska Bolesna štenad poznata po angažovanom singlu Infostan.

Ulaznice za beogradski koncert Pekinške patke možete nabaviti od sutra po ceni od 1.000 dinara na blagajni Doma omladine, i preko mreža Card Service i Eventim. U duhu naziva bendova, ulaznica po specijalno sniženoj ceni od 800 dinara očekuje sve posetioce koji pri kupovini ličnom kartom dokažu da se zovu Vuk, Lav, Golub, Galeb, Sokol, Jelena, Buba, Srna... ili prezivaju Vuković, Orlović, Paripović, Kravić, Žunić, Rodić, Konjović, Šević, Zec i slično.

makonda-tracker