Inna: Promotivne cene karata za koncert u Belexpo centru

0
Karte po promotivnoj ceni za koncert Inne u Belexpo centru 13. januara su već rasprodate, a pored ovog paketa gde za pet kupljenih ulaznica dobijate jednu gratis, u prodaji se mogu naći ulaznice po regularnoj ceni od 1.200 dinara na svim prodajnim mestima Even

Ova cena će važiti do prvog janura, kada će cena karte biti 1.500 dinara, dok će najskuplje ulaznice biti na dan koncerta 13. januara, i iznosi će 1.700 dinara. U prodaji je i ograničena serija VIP ulaznica po ceni od 2.000 dinara, za koje takođe vlada veliko interesovanje. 

Nakon dva uspešna nastupa održana u Novom Sadu u organizaciji FHN Team-a, ovo je prvi veliki beogradski nastup koji će atraktivna dvadesetpetogodišnja pevačica održati za Srpsku Novu godinu. Pored Inne, na velikom MTV-jevom koncertu zakazanom za 13. januar 2012. u Belexpocentru, nastupiće i jedan od trenutno najtraženijih domaćih bendova, beogradski sastav MVP. Hitovi poput Idemo gore i Celu noć i celi dan zasluženo su doneli popularnost muzičkoj grupi MVP, čiji je album prvenac Za Bolje Znam, Al’ Mi Bolje Ne Treba za samo tri meseca preuzet više od 10.000 puta sa sajtova regionalnog MTV-ja, gde je još uvek dostupan za besplatan download. Top FM DJ podrška, DJ Borko Bajić i DJ Dejan Matić upotpuniće spisak izvođača za 13. januar.

Atraktivna Inna je dvostruka dobitnica MTV-jeve nagrade u kategoriji Best Romanian Act, a domaćoj publici će se predstaviti na velikom koncertu u organizaciji MTV-ja i FHN Team-a, zakazanom za 13. januar u Belexpocentru!

Popularna pevačica iz Rumunije poznata je po numerama Hot, Amazing Sun Is Up, Club Rocker i Un Momento, koje u zbiru imaju preko 200 miliona pregleda na YouTube-u, i jedna je od trenutno najvećih dance zvezda u Evropi sa preko 500.000 prodatih singlova samo u Britaniji!

makonda-tracker