Aleksandar Sanja Ilić: Koncert simfonijske muzike iz serije Selo gori a baba se češlja

0
U nedelju 4. decembra s početkom u 20 časova u velikoj dvorani Sava Centra biće održan veliki koncert simfonijske muzike iz serije Selo gori a baba se češlja kompozitora Aleksandra Sanje Ilića

Izvanredno nadahnuta, originalna muzika Sanje Ilića koja je značajno doprinela opštem uspehu kultne i najgledanije TV serije svih vremena autora Radoša Bajića, te večeri biće premijerno izvedena u posebnoj orkestraciji, uz učešće Umetničkog ansambla Vojske Srbije Stanislav Binički, hora Pevačkog društva Stanković i mnogobrojnih vokalnih i instrumentalnih solista.

Solisti: Spasoje Tufegdžić, Saša Borović, Milan Rajković, Srđan Sretenović, Vlada Nikić, Michael Kurina, Darko Karajić, Nevena Paripović, Darko Dimitrijević, Suzana Šuvaković Savić.

Dirigent je Aleksandar Sedlar a reditelj koncerta Irfan Mensur. Orkestracija za simfonijski orkestar Aleksandar Sedlar, Slobodan Marković, Dragan Ilić i Aleksandar Sanja Ilić.

U skladu sa visoko humanom i društveno odgovornom misijom koju je serija Selo gori uspešno sprovodila poslednjih pet godina – autori i organizatori projekta su odlučili da prihod od prodaje ulaznica za ovaj koncert izdvoje u humanitarne svrhe i da Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije doniraju najsavremeniji mikroskop za histopatološku analizu.

makonda-tracker