S.A.R.S specijalni gosti na koncertu Dubioze kolektiva

0
Bosanskohercegovački bend Dubioza kolektiv održaće koncert u Hali sportova 23.decembra, a kao specijalni gosti nastupiće popularni S.A.R.S.

Ovogodišnji dobitnici nagrade MTV Best Adria Act ugostiće na bini grupu koja im bila jedan od najvećih konkurenata u trci za ovu prestižnu nagradu, a koja se, baš kao i Dubioza Kolektiv, izdvojila na regionalnoj sceni i svojim muzičkim izrazom, ali i kao svojevrsni sociološki fenomen.

Ulaznice za koncert Dubioze Kolektiva i grupe S.A.R.S., koji se održava uz podršku Jelen piva, u pretprodaji koštaju 800 dinara, a mogu da se kupe na svim biletarnicama u Beogradu I Srbiji, kao i na internetu.

Beogradski bend S.A.R.S. će godinu na izmaku, nesumnjivo, pamtiti po mnogobrojnim uspesima koji su se nizali kao potvrda napornog rada. Nakon što su 1. januara ove godine poklonili posetiocima MTV sajtova svoj album Perspektiva, koji je za manje od tri meseca preuzet više od 40 000 puta, koncerti po regionu su  postali njihova svakodnevnica.

Mini koncert koji je grupa S.A.R.S letos priredila slučajnim prolaznicima koji su se zatekli u centru Beograda biće premijerno prikazan u sredu, 30. novembra od 20 časova na MTV kanalu i sajtu MTV.rs

 

makonda-tracker