Čovek bez sluha sa Češljevima ispred Hladnog piva

0
Zagrebačkom Hladnom pivu u beogradskoj Hali sportova 2. decembra biće predgrupa mladi neafirmisani hard rokeri The Combs iz Niša, dok će 3. Decembra koncert otvoriti kultni kragujevački pankeri Čovek bez sluha (ČBS).

Poznati kao šumadijski Ramones, momci iz ČBS-a su u junu objavili novi CD album Događaj dana (izdavač Long Play), kome je prethodio na regionalnom MTV-iju premijerno prikazan spot Gotovo je.


The Combs su pobednici konkursa Long Play-a i Jelen piva za izbor predgrupe Hladnom pivu, na koji se bilo prijavilo preko 50 bendova najrazličitijih žanrovskih opredeljenja iz čitavog regiona.

Članovi Hladnog piva odlučili su se za The Combs (iliti Češljeve) pre svegazbog njihove nesputane mladalačke energije i otkidačkih hard rok rifova.

The Combs su do sada objavili EP Tunes For Outsiders (2009) i album To Our Wealthy Cousins (2011)

Zagrebački bend Hladno pivo održaće u petak 2. i subotu  3. decembra u Hali sportova velike beogradske koncert u okviru regionalne turneje na kojoj promoviše novi CD album Svijet glamura". Organizator Long Play, podrška Jelen pivo.
Ulaznice za koncert Hladnog piva u Hali sportova 3. decembra kupuju se po specijalnoj ceni - početnih 1.000 ulaznica košta samo 1.000 dinara. Ostatak je 1.200 dinara, ba[ kao i ulaznice za prvoo veče 2. decembra! Ulaznice se mogu naći na blagajni Doma omladine Beograda, i preko mreža Eventim i Card Service.

 

makonda-tracker