Hladno pivo: Još jedna tura u hali sportova

0
Zagrebački pank-rok sastav Hladno pivo će zbog izuzetnog interesovanja publike, pored petka 2. decembra, održati još jedan koncert u Hali sportova u Beogradu, u subotu 3. decembra, saopštila je danas promoterska kuća Long Play, koja organizuje koncert uz podr

- U Hali sportova 2008. godine smo imali savršen koncert, koji nam se duboko urezao u sjećanje. Za povratak u Beograd htjeli smo ponovo Halu sportova, a sada zahvaljujući dragim našim fanovima pruža nam se prilika da u nama dragoj dvorani sviramo čak dva puta! Biće nam to dvostruko zadovoljstvo - kaže frontmen Mile Kekin.
Za koncert Hladnog piva u Hali sportova u subotu 3. decembra od danas je pušteno u prodaji prvih 1.000 ulaznica po povlašćenoj ceni od samo 1.000 dinara, koje se mogu naći na blagajni Doma omladine Beograda, kao i preko mreža Card Service i Eventim. Za drugo veče ostatak ulaznica će koštati 1.200 dinara.
Na istim prodajnim mestima fanovi Hladnog piva i za prvo veče (petak 2. decembar) još uvek mogu pronaći određen broj ulaznica po ceni od 1.200 dinara.
Hladno pivo dolazi u Beograd 2. i 3. decembra u okviru regionalne turneje povodom novog CD albuma Svijet glamura, sa koga su singl/spotovi Ezoterija, Svijet glamura i Fotoaparat.
Bend na prostoru bivše Jugoslavije poznat po hitovima Pitala si me, Nije sve tako sivo, Samo za taj osjećaj, Pjevajte nešto ljubavno... prvi je svoj veliki (i trijumfalni) koncert u Srbiji održao upravo u ispunjenoj Hali sportova pred preko 4.000 glasnih i raspevanih fanova u jesen 2008. godine.




makonda-tracker