Rock 'n' Dorćol: Krš u Parobrodu

0
U okviru programa Rock ‘n’ Dorćol Ustanove kulture Parobrod, u subotu, 19. novembra od 20 i 30 časova koncert će održati grupa Krš

Iako je od prvog albuma Vatreno krštenje prošlo nekoliko godina, i na svom novom albumu članovi beogradskog benda Krš ostaju verni svojoj tipičnoj estetici: žanrovskoj šarolikosti u muzici, vedrim, duhovitim i direktnim tekstovima, ali i bez frontmena, što ih je oduvek izdvajalo iz mora mladih rok bendova sa domaće scene.

Sa svojih četrnaest numera album će slušaoce prošetati kroz razne nijanse panka, roka i bluza. Čvrstu gitarsku osnovu na ovom albumu obogatile su deonice koje su odsvirali gosti, među kojima su se našli na klavijaturama Marko Marić, poznatiji kao Kraljević Marko iz grupe Kralj Čačka, Igor Vincetić iz grupe IrieFM na udaraljkama, na trubi Vladimir Protić poznatiji kao Dr. Protić, kao i Đorđe Ilić iz grupe Činč. Muzičku produkciju albuma potpisuje Vladimir Živković zajedno sa grupom Krš, a za mastering je bio zadužen Boris Mladenović.

Kako bi članovi grupe Krš rekli, ko voli, nek izvoli. Zato svratite do Parobroda 19. novembra da vidite i čujete njihov nastup.

makonda-tracker