Sutra počinje 14. Pančevački džez festival

0
U petak, 11. novembra, počinje 14. Pančevački džez festival na kojem će po prvi put u Srbiji nastupiti jedan od najznačajnijih gitarista današnjice Majk Stern i izuzetna džez pianistkinja Lin Arijal

Osim njih, tokom tri dana ovog prestižnog festivala nastupiće i sastavi Triple Ace i Vladimir Kostadinović New York Quartet, a biće održan i gala koncert Veče muzike Roberta Haubera – Tribute to Bill Evans.

Ulaznice za koncert Mikea Sterna, koji će svirati u Dvorani Kulturnog centra Pančeva prvog festivalskog dana, 11. novembra, rasprodate su još 31. oktobra.

Nakon zvaničnog programa, drugog i trećeg festivalskog dana u foajeu Kulturnog centra Pančeva, od 23.30h, biće održani jam sessioni u kojima će učestvovati izvođači sa festivala i poznati domaći džez muzičari.

Zahvaljujući naporima oganizatora Festivala, ulaznice za drugo i treće festivalsko veče se mogu kupiti po promotivnoj ceni od samo 200 dinara. Na ovaj način Pančevački džez festival želi da doprinese široj afirmaciji džez muzike i većoj dostupnosti ekskluzivnih kulturnih sadržaja.

makonda-tracker